Menu

Om PREP- samlivskurs

Invester i parforholdet med et prep-kurs bare for dere 2:

PREP- samlivskurs er basert på solid forskning med gode resultater, og er oversatt og bearbeidet til norske forhold ved Modum Bad. Kurset tar for seg temaer og trening på kommunikasjon, problemløsning og konflikthåndtering, samt temaer og oppgaver knyttet til forventninger, verdier, vennskap og glede.

Kurset passer for par i alle aldre, enten dere har kjent hverandre lenge eller nettopp har startet samlivet. Videre kan det være til nytte både for par som har det bra og ønsker å bevare det gode, og for par som sliter med problemer og ønsker å få det bedre. Det er imidlertid en forutsetning at begge parter ønsker å fortsette samlivet. Mange får PREP- kurs i bryllupsgave. Ta kontakt for kjøp av gavekort.

Jeg tilbyr kurs for ett par av gangen hvor vi berører de viktige prinsippene i PREP. Kurset går over 3 X 90 minutter. Mellom hvert treff får dere oppgaver som dere skal fokusere på i parforholdet. Kurset følger en plan, og det er opptil dere hvor mye dere deler med kursleder. Kursmateriell er inkludert i prisen.

Ved ønske om kurs for flere par i gruppe- ta kontakt.

Velkommen!

for mer info: http://www.prep.no